• Home
  • Online Marketing

Online marketing op maat

prowebdesigns uw online partner

Via dataanalyse de kosten vs return zo kunnen finetunen dat u zo weinig mogelijk betaalt voor zo veel mogelijk bezoekers/verkopen.

Blijf niet zowel uw geld als uw tijd verspillen door willekeurige zoekwoorden te activeren, door verkeerde mensen op Facebook te targeten, ongepast gebruik van hashtags op Twitter en het maken van slechte advertentiekopieën voor uw Instagram-volgers. Bij succesvolle PPC-campagnes draait alles om de beste Google Adwords-experts, proactieve PPC-campagnemanagers, merkgerichte aanpak en timing. Zo maak je elke zoekopdracht, elke like en elke engagement de moeite waard.

Google ads campagnes

Onze rol is het definiëren van de acties die moeten worden ingezet om u als klant zoveel mogelijk zichtbaarheid te geven via betaalde Google Ads campagnes. Dankzij de strategie die wij opzetten en de analyses kunnen we als SEA-consultant je in staat stellen om snel je prestaties te verhogen tegen de laagste kostprijs.

Sociale media campagnes

Bouw uw naamsbekendheid (op internet) op en creëer zinvolle connecties met uw klanten en volgers via social media marketing (SMM). Wij kunnen u helpen met de opbouw van uw sociale media accounts en de marketing campagnes ervan . Uw social media zal zorgen voor meer zichtbaarheid en integriteit van uw bedrijf!

Email campagnes

Meestal is het een zéér onderschat gegeven, email campagnes naar klanten en leads hebben een enorme inpakt op uw marketing. Houd klanten en leads op de hoogte van uw (nieuwe) producten, acties/kortingen, ect... Wij kunnen al uw klanten (met emailadres) samenvoegen in een database en uw email campagnes aanmaken, beheren en versturen.